Blog

We houden voor jou de vinger aan de pols van de contentmarketingwereld. En meteen daarna de handen op het toetsenbord voor een nieuwe blogpost. Van onze redacteurs en freelance specialisten. Voor jou.

Een magazine over een wagen die nog niet bestaat

In het grootste geheim een reportage maken over een wagen die volledig top secret is. Meer zelfs: een volledig magazine maken rond dat model, maanden voor het op de markt komt. Hoe pak je zoiets aan?

Dé trend voor 2018? Dieper en authentieker

Weg met snel en goedkoop. De toekomst is voor wie grondig en authentiek communiceert. Een boodschap naar het hart van Project Manager Sophie Coppens, op de UBA Trends Day in Brussels Expo.

Zo pak je branded content best aan. 7 do’s en 1 don’t.

Wil je met je merk (betaalde) artikels integreren op nieuwssites of social mediakanalen? Zo zorg je ervoor dat je lezer niet wegklikt.

Video op social media (2): kiezen voor Facebook

Iedereen op Facebook? Nochtans wordt het alsmaar moeilijker om tot bij je doelgroep te geraken. Moet je je geldbeugel bovenhalen om je bereik op te schroeven, of zijn er ook andere oplossingen?

Video op social media (1): kiezen voor YouTube

Van plan om met je bedrijf de stap te zetten richting YouTube? Of wil je je bestaande kanaal een flinke boost geven? Hoe bereik je je doelgroep het best? Volgende tips geven je alvast een flinke duw in de rug.

Hoe interview je een wereldster? De basisregels

Of je nu een sportkampioen, een popster of een captain of industry interviewt: deze zeven vuistregels voorkomen dat je nodeloos tijd verliest en zorgen ervoor dat je 'het moment' grijpt. Een spoedcursus, met een interview met Nafi Thiam als voorbeeld.  

Pages

Please update your browser

You’re using an older version of your browser. Please update to access our site and all our solutions, including our worldwide country risk assessments.

Update