AZ Sint-Maarten

Drie campussen, één verhaal, één personeelsblad

Het gegeven: drie ziekenhuiscampussen verspreid over Mechelen en Duffel verhuizen eind 2018 naar één gebouw. De uitdaging: creëer een personeelsmagazine dat de integratie een handje helpt. Het antwoord van Headline Publishing: Magazine M!, een blad dat de ontmoeting stimuleert en focust op gemeenschappelijk DNA.

Blind date op de cover

Als personeelsleden van verschillende campussen elkaar niet kennen, dan zorg je daar toch gewoon voor? Voor elk nummer organiseert de redactie een blind date tussen twee toekomstige collega’s. Zo pakken we de integratieproblematiek sympathiek en direct aan. Het geslaagde resultaat zie je eerst op cover en backcover.

Drie campussen, één DNA

Er is meer wat de drie campussen bindt dan wat ze verdeelt. Elk nummer brengt drie portretten waarin we dat sterke, gemeenschappelijke DNA blootleggen.

AR voor popelende personeelsleden

In haast elk magazine zit augmented reality. Even scannen met de smartphone en de personeelsleden krijgen een video te zien over de vorderingen van de nieuwbouw.

Welkom op Open Wervendag!

Speciaal voor Open Wervendag creëerde Headline Publishing een brochure met een unieke kijk achter de schermen van het ziekenhuis in aanbouw. Dezelfde brochure belandt ook in de wachtkamer van huisartsen. Meenemen mag!

Please update your browser

You’re using an older version of your browser. Please update to access our site and all our solutions, including our worldwide country risk assessments.

Update